X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Type 7000F - Maintenance Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
400880 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Laserprinters en kopieerapparaten maken niet alleen gebruik van toner (inktpoeder) tijdens het printen, maar ook van een drum (te vergelijken met de printkop van een inkjet printer). De drum zorgt ervoor dat de toner op de goede plaats op het papier komt, waarna het hele papier wordt verhit zodat de toner vast komt te zitten. Drums gaan vrij lang mee, maar op een gegeven moment zijn ze versleten en dienen ze vervangen te worden.
printer drums
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:30:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40766
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum:
De korte redactionele beschrijving van Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum
Maintenance Kit Type 7000F (Black Image Drum)
Korte samenvatting Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum:
Deze korte samenvatting van de Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit, 50000 pagina's, Zwart
Lange samenvatting Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit 50000pagina's drum, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ricoh Type 7000F - Maintenance Kit. Paginaopbrengst: 50000 pagina's, Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
50000 pagina's
Kenmerken
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart