X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ricoh
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AP 610N 6GB HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
400615
Categorie :
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Ricoh: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:33:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7134
Deze statistiek is gebaseerd op de 66766 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Ricoh AP 610N 6GB HDD:
De korte redactionele beschrijving van Ricoh AP 610N 6GB HDD
AP 610N 6GB HDD

Marketingtekst Ricoh AP 610N 6GB HDD

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Ricoh AP 610N 6GB HDD.
Add an additional 6GB hard disk drive to ensure the efficient processing of large or complicated print files.
Korte samenvatting Ricoh AP 610N 6GB HDD:
Deze korte samenvatting van de Ricoh AP 610N 6GB HDD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Ricoh AP 610N 6GB HDD
Lange samenvatting Ricoh AP 610N 6GB HDD:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ricoh AP 610N 6GB HDD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ricoh AP 610N 6GB HDD
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs