X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Rexel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Office Squale 56 Niettang Zilver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2600001
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5028252047906
Categorie :
Device for fastening together sheets of paper together with a staple or staples.
nietmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Rexel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:55:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21102
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine:
De korte redactionele beschrijving van Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine
Office Squale 56 Niettang Zilver

Marketingtekst Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine.
De trendy ergonomische Office Squale 56 niettang is gemaakt van metaal met een zachte kunststof grip. Geschikt voor dagelijks gebruik en permanent nieten. De nietmachine is voorzien van een bovenlader, een inlegdiepte van 50mm en een inhoud van 100 Rexel nr. 56 of 84 nr.16 nietjes. U kunt 25 vel in één keer nieten.
Korte samenvatting Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine:
Deze korte samenvatting van de Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver, 391 g, 178 x 30 x 82 mm
Lange samenvatting Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver nietmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Rexel Office Squale 56 Niettang Zilver. Gewicht: 391 g, Afmetingen (BxDxH): 178 x 30 x 82 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
178 x 30 x 82 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
391 g
Technische details
Nietcapaciteit *
The stapling capacity states the maximum number of sheets of 80 g/m2 that can be stapled.
25 vel
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Zilver
Capaciteit
100 nietjes
Type nietje
Type of staple, where the number after the slash gives the length of the staple legs in mm.
24/6, 26/6