X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Profigold
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PGV332 1.5m Component Video Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PGV332
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Profigold: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7760
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr):
De korte redactionele beschrijving van Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr)
PGV332 1.5m Component Video Cable
Korte samenvatting Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr):
Deze korte samenvatting van de Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable, Mannelijk/ Mannelijk
Lange samenvatting Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable 1.5m component videokabel (YPbPr), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable. Soort stekkers: Mannelijk/ Mannelijk
Profigold PGV332 1.5m Component Video Cable Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.