X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Princess
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
312296 Classic Cordless Warming Tray XL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
312296
Categorie :
Devices for keeping food warm.
warmhoudplaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Princess: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:48:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12299
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL:
De korte redactionele beschrijving van Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL
Classic Cordless Warming Tray XL

Marketingtekst Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL.
Gelijk aan type 2295, echter met afmetingen 20 x 60 cm. Prachtig vormgegeven rechaud. Heeft slechts 8 minuten nodig om op te warmen en staat vervolgens (na het verwijderen van het snoer) 60 minuten lang warmte af. Voorzien van een automatische temperatuurcontrole, oververhittingbeveiliging, indicatielampje, koelbijvende handgrepen en afneembaar snoer (1,5 m).
Korte samenvatting Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL:
Deze korte samenvatting van de Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL, 1200 W
Lange samenvatting Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Princess 312296 Classic Cordless Warming Tray XL. Vermogen: 1200 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Vermogen
Energy that is produced by mechanical, electrical, or other means and used to operate a device.
1200 W