X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Princess
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
252138 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Machine used to make coffee.
koffiezetapparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Princess: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9609
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit:
De korte redactionele beschrijving van Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit
Duo - Koffiezetter & Waterkoker

Marketingtekst Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit.
UNIEKE COMBINATIE: KOFFIEZETTER EN WATERKOKER IN ÉÉN!

Unieke combinatie van een complete koffiezetter en een praktische waterkoker. Compact samen in één apparaat met één aansluitsnoer, bespaart ruimte en geeft eenheid in de keuken. Werkt apart, maar ook gelijktijdig, u kunt dus in één keer 8 kopjes koffie zetten en 1,5 liter water koken. KOFFIEZETTER Complete koffiezetter voor 8 kopjes. Zwenkfilter met druppelstop, glaskan met maataanduiding, peilglas en aan/uit-schakelaar met indicatielampje. Het warmhoudplaatje heeft een anti-kleeflaag, dus gemakkelijk schoon te maken. WATERKOKER De afneembare waterkoker brengt 1,5 liter water in enkele minuten aan de kook. De deksel opent met een scharnier; handig én veilig in verband met spatten. Voorzien van aan/uit-schakelaar met automatische afslag en droogkookbeveiliging, peilglas en indicatielampje.
Korte samenvatting Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit:
Deze korte samenvatting van de Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle, Filterkoffiezetapparaat, Wit, 1,5 l, 8 kopjes, 230 V, Koffie
Lange samenvatting Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle Filterkoffiezetapparaat 1.5l 8kopjes Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Princess Duo - Coffee Maker & Electrical Kettle. Producttype: Filterkoffiezetapparaat, Kleur van het product: Wit. Capaciteit watertank: 1,5 l, Capaciteit in kopjes: 8 kopjes. Stroomvoorziening: 230 V, Soort: Koffie
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Producttype*
The sub-category of the product.
Filterkoffiezetapparaat
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Prestatie
Capaciteit watertank*
The total amount of water which the tank can hold.
1,5 l
Capaciteit in kopjes*
The number of cups of liquid that the product can contain.
8 kopjes
Ergonomie
Waterniveau-indicator
Yes
Verlichte aan-/uit knop
Yes
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230 V
Soort
Characteristics of the device.
Koffie