X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80GB PX-PH08U2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-PH08U2
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:24:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6458
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver
80GB Portable HDD

Marketingtekst Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver.
Het ideale draagbare opslagsysteem met groot vermogen dat geen aparte energievoorziening vraagt.
Korte samenvatting Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver:
Deze korte samenvatting van de Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor 80GB PX-PH08U2, Zilver, PlexTools Professional HDD (Win), Windows 2000/XP/Vista Mac OS 8.6/9.x/10.x +
Lange samenvatting Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor 80GB PX-PH08U2 80GB Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Plextor 80GB PX-PH08U2. Kleur van het product: Zilver. Meegeleverde software: PlexTools Professional HDD (Win). Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP/Vista Mac OS 8.6/9.x/10.x +
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
2,5"
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
12 ms
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Stroomvoorziening via USB*
The device can be powered via a USB connection.
Yes
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
128,6 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
74,2 mm
Hoogte
Hoogte van het product
12,5 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
170 g
Verpakking
Gebruiksaanwijzing
Yes
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
PlexTools Professional HDD (Win)
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP/Vista
Mac OS 8.6/9.x/10.x +
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Plextor 120GB PX-PH12U2 120GB Zilver
Plextor 120GB PX-PH12U2 120GB Zilver
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PX-PH12U2/T3
 — 
Plextor 160GB PX-PH16U2 80GB Zilver
Plextor 160GB PX-PH16U2 80GB Zilver
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PX-PH16U2/T3
 —