X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 120MIN 4.7GB MAX.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-DVD+R8PP5/PLUS
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5559
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB:
De korte redactionele beschrijving van Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB
DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 8X WRITE SPEED JEWELCASE 5PK

Marketingtekst Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB.
Outstanding write quality
Superior reliability and accuracy
Suitable for DVD+R format (Data and Video)
Disc surface coating, for protection against scratches
Available in 5-pack (jewel case) / 25 pcs (cakebox)
Korte samenvatting Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB:
Deze korte samenvatting van de Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX., 4812 MB, DVD+R, DVD-ROM, 5 stuk(s)
Lange samenvatting Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX. 4812MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Plextor DVD+R 120MIN 4.7GB MAX.. Standaardcapaciteit: 4812 MB, Interface: DVD+R, Compatibiliteit: DVD-ROM. Aantal per pallet: 5 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
4812 MB
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
DVD+R
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DVD-ROM
Verpakking
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
5 stuk(s)