X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Plextor
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CDR 700MB 80MIN 48X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX-CDR80SP50
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Plextor: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:08:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9485
Deze statistiek is gebaseerd op de 66830 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65095 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB:
De korte redactionele beschrijving van Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB
CDR 700MB 80MIN 48X SPINDLE 50-PACK

Marketingtekst Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB.
Outstanding write quality
Superior reliability and accuracy
Suitable for all CD formats (Data and Audio)
Disc surface coating, for protection against scratches
Available in 10-pack (slim case) and 50-pack (spindle)
Korte samenvatting Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB:
Deze korte samenvatting van de Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Plextor CDR 700MB 80MIN 48X, CD-R, CD-ROM
Lange samenvatting Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Plextor CDR 700MB 80MIN 48X 700MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Plextor CDR 700MB 80MIN 48X. Interface: CD-R, Compatibiliteit: CD-ROM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
CD-R
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
CD-ROM
Verpakking
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
50 stuk(s)