X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Protective Cover 18" f Brilliance 180P2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
XG3P31
Categorie :
De weerspiegeling van fel licht in monitoren kan de zichtbaarheid van het beeld sterk verminderen en erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Schermfilters kunnen u helpen dit probleem op te lossen en uw beeld weer zichtbaar te maken. Maar helemaal oplossen kunnen ze het nooit; plaats daarom uw monitor bij voorkeur in een hoek van 90 graden met een raam en bevestig eventueel zonneschermen voor de ramen.
schermfilters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16480
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2:
De korte redactionele beschrijving van Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2
Protective Cover 18" f Brilliance 180P2

Marketingtekst Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2.
An optional anti-reflective, anti-scratch cover shields your LCD panel from accidental scratches or damage. Flat-panel monitors placed in public areas are especially good candidates for protective covers. The unit is easily installed in seconds. This protective cover fits with the following Philips LCD Monitors: 180P2M, 180P2B, 180B2S.
Korte samenvatting Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2:
Deze korte samenvatting van de Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2, TFT Brilliance 180P2
Lange samenvatting Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Protective Cover 18" f Brilliance 180P2. Compatibiliteit: TFT Brilliance 180P2
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Ergonomie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TFT Brilliance 180P2
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Philips Protective cover voor de Brilliance 180P2
Philips Protective cover voor de Brilliance 180P2
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
XG3P31/00
 —