X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PLASMA STAND
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ST429964
Categorie :
Een comfortabele, ergonomische werkplek is belangrijk. Gebruik daarom een verstelbare monitorarm of -standaard om uw werkplek aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Voor optimaal werkplezier plaatst u de monitor op ongeveer een armlengte afstand en zorgt u ervoor dat de bovenkant van de monitor zich iets boven ooghoogte bevindt.
flat-panel-bureausteunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 aug 2011 11:27:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11693
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips PLASMA STAND:
De korte redactionele beschrijving van Philips PLASMA STAND
PLASMA STAND IN (MSD)

Marketingtekst Philips PLASMA STAND

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips PLASMA STAND.
The ideal base for any office environment. Provide your monitor with full ergonomics functions. 130mm height adjustment, 90 degrees portrait & landscape display, adjustable tilt and swivel.
Korte samenvatting Philips PLASMA STAND:
Deze korte samenvatting van de Philips PLASMA STAND-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips PLASMA STAND, Philips 42PF9965 or 42PF9955 Plasma TV
Lange samenvatting Philips PLASMA STAND:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips PLASMA STAND, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips PLASMA STAND. Compatibiliteit: Philips 42PF9965 or 42PF9955 Plasma TV
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Philips 42PF9965 or 42PF9955 Plasma TV