X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
18x ReWriter External Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SPD3500CC/00
Categorie :
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 apr 2015 14:29:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12997
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips 18x ReWriter External Drive:
De korte redactionele beschrijving van Philips 18x ReWriter External Drive
18x ReWriter Extern station

Marketingtekst Philips 18x ReWriter External Drive

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 18x ReWriter External Drive.
Het externe DVD-RW-station van Philips leest en schrijft DVD's, CD's, RAM-formaten en formaten met een dubbele laag. U kunt het eenvoudig aansluiten op een USB-poort en met meerdere PC's tegelijk gebruiken. Afkomstig van de mede-uitvinder van de DVD, is het station zeer betrouwbaar.

Wees getuige van de nieuwste technologie
- Dubbellaagse writer voor +R-, -R- en DL-media
- Met DVD-RAM vergroot u uw opslagcapaciteit
- Station met LightScribe-functie
- Opslagcapaciteit van 8,5 GB op een enkelzijdige dubbellaagse disc

Superieure prestaties
- 18x schrijfsnelheid
- 8x schrijfsnelheid op DVD+R DL

Extreme betrouwbaarheid en robuustheid
- Dynamische kalibratie zorgt voor schrijfkwaliteit bij hoge DVD-snelheid
- Veilig en betrouwbaar herschrijven met Seamless Link
- Beste schrijfkwaliteit bij hoge DVD-snelheid
Korte samenvatting Philips 18x ReWriter External Drive:
Deze korte samenvatting van de Philips 18x ReWriter External Drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 18x ReWriter External Drive, 145 x 170 x 42 mm, Pentium 4 1GHz, Windows 98 SE, 2000, ME, XP
Lange samenvatting Philips 18x ReWriter External Drive:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 18x ReWriter External Drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips 18x ReWriter External Drive. Afmetingen (BxDxH): 145 x 170 x 42 mm, Minimale processor: Pentium 4 1GHz, Compatibele besturingssystemen: Windows 98 SE, 2000, ME, XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
CD-RW schrijfsnelheid
24x
DVD-RAM schrijfsnelheid
12x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
4x
CD-R schrijfsnelheid
48x
DVD-R schrijfsnelheid
18x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
8x
Schrijfsnelheid
DVD+R schrijfsnelheid
18x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
160 ms
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
42 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
900 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
145 x 170 x 42 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium 4 1GHz
Minimale schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
650 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, 2000, ME, XP