X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless USB Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SNU6600
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 apr 2015 14:28:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11692
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s:
De korte redactionele beschrijving van Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s
Draadloze USB-adapter

Marketingtekst Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s.
Deze adapter maakt een draadloze internettoegang met hoge snelheid mogelijk op uw PC of notebook als u uw draadloze netwerk of een openbare hotspot gebruikt.

Fantastisch voor PC en notebook
- U hoeft de PC-behuizing niet te openen; gewoon aansluiten en verbinding maken

Snelle, eenvoudige installatie
- Aan te sluiten via uw bestaande internetverbinding
- Installatiewizard begeleidt de installatie

Veilig netwerk
- Modernste encryptietechnologie
Korte samenvatting Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s:
Deze korte samenvatting van de Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Wireless USB Adapter, Draadloos, USB, WEP, WPA, WPA2, Windows 2000, XP
Lange samenvatting Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Wireless USB Adapter 108Mbit/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Wireless USB Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, WPA, WPA2. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000, XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Draadloos LAN
Draadloze standaard
IEEE 802.11b/g
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP, WPA, WPA2
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, XP