X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
11b/g True Turbo Wireless Base Station
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SNB6500
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8662
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
De korte redactionele beschrijving van Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt
11b/g True Turbo Draadloos basisstation

Marketingtekst Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt.
Met de WiFi-producten van Philips kunt u draadloze signalen verzenden, doorsturen en ontvangen en het meeste halen uit alle voorzieningen van uw Connected Home. Gebruik computers, andere met WiFi compatibele apparaten en een breedbandverbinding om van uw favoriete content te genieten.

Gebruik breedbandinternet door uw hele huis
- Meerdere PC's op één draadloos basisstation
- Meerdere gebruikers kunnen op hetzelfde moment toegang krijgen tot internet
- Draadloze verbinding met constante hoge snelheid

Eenvoudig te installeren
- Installatiewizard begeleidt u bij de installatie
- Ondersteuning via internet en telefoon
- Instelopties voor basis- of geavanceerde installatie

Veilige verbinding
- Hoogwaardige beveiliging
- Geavanceerde firewallbescherming
- Opties voor oudercontrole
Korte samenvatting Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station, 108 Mbit/s, IEEE 802.11b/g, WEP, WPA, WPA2, Windows 98SE, ME, 2000, XP, Mac OS 9-X +
Lange samenvatting Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station 108Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips 11b/g True Turbo Wireless Base Station. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s. Datalink-protocollen: IEEE 802.11b/g. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, WPA, WPA2. Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE, ME, 2000, XP, Mac OS 9-X +
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
2,4 GHz*
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11b/g
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP, WPA, WPA2
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE, ME, 2000, XP, Mac OS 9-X +