X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SLV5405/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895904513
Categorie :
Er zijn veel verschillende mediaspelers, maar met de meeste kunt u bestanden van uw (draadloze) thuisnetwerk op uw televisie/home cinema set bekijken en beluisteren. In sommige mediaspelers zit ook een harde schijf ingebouwd, of bestaat er de mogelijkheid om deze zelf in te bouwen, zodat u films en muziek op de mediaspeler zelf kunt opslaan en bekijken of beluisteren, zonder dat uw computer aanstaat. U kunt uw mediaspeler dan zelfs meenemen naar vrienden en zonder enige moeite daar aansluiten voor een gezellige avond genieten van uw favoriete films!
digitale mediaspelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2008
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 mrt 2017 22:19:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 79059
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-08 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler:
De korte redactionele beschrijving van Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler
Extra ontvanger voor uw SLV5400.

Marketingtekst Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler.
Kijk naar hetzelfde video- en audiosignaal dat wordt verzonden door uw SLV5400 draadloze TV-link op een derde TV!
- Overal kijken en luisteren!
- Bedien uw TV-entertainment overal!
- Eenvoudig te installeren en te gebruiken
Korte samenvatting Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler:
Deze korte samenvatting van de Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00, Zilver, PAL,SECAM, 15 W, 146 x 62 x 146 mm, Draadloos
Lange samenvatting Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00 digitale mediaspeler, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Extra ontvanger voor TV-link SLV5405/00. Kleur van het product: Zilver. Formaat analoog signaal: PAL,SECAM. Typisch stroomverbruik: 15 W. Afmetingen (BxDxH): 146 x 62 x 146 mm. Connectiviteitstechnologie: Draadloos
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Video
Formaat analoog signaal
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
PAL, SECAM
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
15 W
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 62 x 146 mm
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos