X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TV antenna
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDV3220
Categorie :
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 apr 2015 14:28:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14787
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips TV antenna 20dBi antenne:
De korte redactionele beschrijving van Philips TV antenna 20dBi antenne
TV-antenne

Marketingtekst Philips TV antenna 20dBi antenne

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips TV antenna 20dBi antenne.
Deze 20 dB versterkte antenne is ontworpen voor gebruik in combinatie met een digitale set-top box. Vanwege het flat panel-ontwerp pikt de antenne het signaal op dat u nodig hebt om digitale televisie te kijken. Eenvoudig te installeren en eenvoudig te voeden.

Geniet van meer programmeerkeuzes
- Instelbare 20 dB versterking
- UHF flat panel-serie voor een verbeterde ontvangst

Verbeter de beeldkwaliteit
- Versterking van lage geluiden behoudt de signaalkwaliteit
- Verlichte versterkingscontrole voor het aanpassen van de versterking

Bevestig deze waar deze het best staat en het best werkt
- Verschillende bevestigingsopties voor de beste plaatsing
Korte samenvatting Philips TV antenna 20dBi antenne:
Deze korte samenvatting van de Philips TV antenna 20dBi antenne-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips TV antenna
Lange samenvatting Philips TV antenna 20dBi antenne:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips TV antenna 20dBi antenne, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips TV antenna
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Versterking antenne (max)*
Antenna gain is the measurement of an antenna's ability to amplify the incoming microwave signals in a particular direction, compared with the sensitivity of an isotropic antenna in any direction, or a dipole antenna in the equatorial direction.
20 dBi
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
75 Ohm
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
2 m
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
75 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
60 mm
Hoogte
Hoogte van het product
160 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
260 g