X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TV-antenne SDV2110/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SDV2110/10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0026616024292
Categorie :
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2008
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 mrt 2017 21:52:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 51490
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-08 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne:
De korte redactionele beschrijving van Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne
Ontvang lokale digitale TV. Passief voor binnen met UHF-ontvangst.

Marketingtekst Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne.
Deze passieve antenne werkt met uw set-top box. De enkele dipoolantenne met geveerde voet biedt een groter bereik en betere prestaties zodat u het signaal kunt ontvangen dat u nodig hebt om digitale TV te kijken. Eenvoudig te installeren.
- Geniet van meer programmeerkeuzes
- Eenvoudig te plaatsen
- Slanke, hedendaagse styling
Korte samenvatting Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne:
Deze korte samenvatting van de Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips TV-antenne SDV2110/10, 75 Ohm, 1,5 m, 67 mm, 90 mm, 375 mm, 200 g
Lange samenvatting Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips TV-antenne SDV2110/10 antenne, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips TV-antenne SDV2110/10. Impedantie: 75 Ohm. Lengte snoer: 1,5 m. Breedte: 67 mm, Diepte: 90 mm, Hoogte: 375 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
75 Ohm
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,5 m
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
67 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
90 mm
Hoogte
Hoogte van het product
375 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g