X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
MultiLife
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Batterijoplader
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SCB7025/12
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895909099
Categorie :
Devices which you can plug into the mains and use them to charge up a battery in a mobile phone, laptop, digital camera or other portable device.
batterij-opladers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 mei 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 okt 2016 09:17:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13688
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-05-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips MultiLife Batterijoplader:
De korte redactionele beschrijving van Philips MultiLife Batterijoplader
Laad 1 tot 4 batterijen in maximaal 20 minuten op. 30 minuten.

Marketingtekst Philips MultiLife Batterijoplader

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips MultiLife Batterijoplader.
Laad de AA- en AAA-batterijen voor uw digitale camera in maximaal 20 minuten op. Deze oplader laadt één tot vier AA- of AAA-batterijen gelijktijdig op. De slimme bescherming voor het beëindigen van het opladen stopt het proces als de batterij volledig is opgeladen.
- Topprestaties
- Gebruiksgemak
Korte samenvatting Philips MultiLife Batterijoplader:
Deze korte samenvatting van de Philips MultiLife Batterijoplader-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips MultiLife Batterijoplader, AA & AAA, 116 x 77 x 35 mm
Lange samenvatting Philips MultiLife Batterijoplader:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips MultiLife Batterijoplader, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Batterijoplader, MultiLife. Spanning: 1,2 V. Type accu/batterij: AA & AAA, Capaciteit van de accu/batterij: 2450 mAh. Gewicht: 481 g. Afmetingen (BxDxH): 116 x 77 x 35 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Spanning
1,2 V
Accu/Batterij
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA & AAA
Capaciteit van de accu/batterij
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
2450 mAh
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
481 g
Prestatie
Ondersteund aantal accu's/batterijen *
The number of batteries that can be used with the product.
4
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
116 x 77 x 35 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Philips 1 hour 2300mAh AA Multilife Battery Charger
Philips 1 hour 2300mAh AA Multilife Battery Charger
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SCB5023/05
 — 
Philips 1 hour 2300mAh AA Multilife Battery Charger
Philips 1 hour 2300mAh AA Multilife Battery Charger
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SCB5023
 —