X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
monitor accessory SB3G20/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SB3G20/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895796446
Categorie :
Accessories for flat panel TVs and monitors such as stands and desk mounts.
monitor/TV accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jan 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 22 jan 2017 20:22:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12095
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-01-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire:
De korte redactionele beschrijving van Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire
Super Ergo Base for 20 inch LCD monitors 13 centimeter in height adjustable incl Pivot ivory

Marketingtekst Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire.
Nooit meer vermoeide ogen en spieren!

Super Ergo Base voorziet uw LCD-monitor van talloze ergonomische functies. Het is het meest comfortabel voor uw ogen en lichaam, en beperkt de fysieke effecten van de lange uren achter de computer.
Korte samenvatting Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire:
Deze korte samenvatting van de Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips SB3G20/00
Lange samenvatting Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips SB3G20/00 monitor/TV accessoire, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips SB3G20/00
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Omschrijving accessoires
Scharnier: 90°, Draaivoet: +/- 65°, Kantelfunctie: -5 °C - 25 °C