X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-lensreiniger SAC2560/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SAC2560/10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895959049
Categorie :
Kit containing chemicals, cloths etc. used to clean equipment.
computerreinigingskits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 12 jul 2016 19:25:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30684
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips CD-lensreiniger SAC2560/10:
De korte redactionele beschrijving van Philips CD-lensreiniger SAC2560/10
Uw CD- en DVD-speler schoonmaken en beschermen. CD's en DVD's.

Marketingtekst Philips CD-lensreiniger SAC2560/10

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips CD-lensreiniger SAC2560/10.
Uw apparaat levert de beste prestaties als u de lens van uw CD- en DVD-speler regelmatig schoonmaakt. Het is belangrijk dat de lens van de optische laser schoon en stofvrij is. Dit drogeborstelsysteem verwijdert stof en vuil veilig en grondig.
- De originele geluidskwaliteit blijft behouden
- Eenvoudig te gebruiken
Korte samenvatting Philips CD-lensreiniger SAC2560/10:
Deze korte samenvatting van de Philips CD-lensreiniger SAC2560/10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips CD-lensreiniger SAC2560/10
Lange samenvatting Philips CD-lensreiniger SAC2560/10:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips CD-lensreiniger SAC2560/10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips CD-lensreiniger SAC2560/10
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs