X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LX8500W/01
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895807210
Categorie :
Haal de bioscoop in huis met één van deze fantastische home cinema systemen! Een home cinema systeem bestaat over het algemeen uit alles, behalve de TV zelf, wat u nodig heeft om meteen genieten van de meest realische weergave van al uw DVD\'s. Hiermee haalt u dus in één keer een DVD speler met ingebouwde versterker en bijbehorende surround boxen in huis!
home cinema-systemen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 sep 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 22 mrt 2017 14:47:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40530
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-09-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
  Gebruikershandleiding (3,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem:
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem
Ga volledig op in films en muziek. Meerkanaals Super Audio.

Marketingtekst Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem.
U zoekt harmonie en balans en dat vindt u in een kwaliteitsontwerp met aandacht voor detail. De puurheid van het geluid en beeld versterkt de aangename ervaring...
- Puur meerkanaals geluid
- Fantastische beeldkwaliteit
- Geschikt voor vrijwel alle discformaten
Korte samenvatting Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01, NTSC,PAL, 4:3, 16:9, 6.1 kanalen, Dolby Digital (AC-3), Dolby Prologic II, DTS, DVD+RW, DVD+R, DVD-RW (videomodus), DVD-R, DVD-Video, SVCD, Video-CD, CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, SACD, 200 - 240 V, 50/60 Hz
Lange samenvatting Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01 home cinema-systeem, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips DVD/SACD home cinema-systeem LX8500W/01. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL, Beeldverhouding: 4:3, 16:9. Audio-uitgangskanalen: 6.1 kanalen. Aantal satellieten: Dolby Digital (AC-3), Dolby Prologic II, DTS. Ondersteunde mediatypen: DVD+RW, DVD+R, DVD-RW (videomodus), DVD-R, DVD-Video, SVCD, Video-CD, CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, SACD, Stroomvoorziening: 200 - 240 V, 50/60 Hz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Video
Formaat analoog signaal
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
NTSC, PAL
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3, 16:9
Audio
Audio-uitgangskanalen*
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
6,1 kanalen
Satelliet luidspreker
Aantal satellieten
The quantity of satellite speakers. These are speakers used in surround-sound systems that are intended to be placed around a center channel speaker, as a part of a technique to recreate "three-dimensional" immersive sound; they tend to be smaller than the center speaker, and often contain audio to the left, right, and behind of the center channel.
Dolby Digital (AC-3), Dolby Prologic II, DTS
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Analogous audio left/Right video from (CVBS), digital coaxial entrance, line termination, Mw-antenna, s video, composed in, component video Progressive, SCART1 (CVBS, s video/RGB from)
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
200 - 240 V, 50/60 Hz
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD+RW, DVD+R, DVD-RW (videomodus), DVD-R, DVD-Video, SVCD, Video-CD, CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, SACD

Meerkanaals Super Audio-CD

Meerkanaals SACD is een nieuw muziekformaat dat een muziekweergave van zeer hoge kwaliteit biedt. Het 5.1 meerkanaals Surround Sound en de volledige compatibiliteit met gewone CD's zorgen voor ongeëvenaarde geluidsprestaties en ongekend luisterplezier.

Neodymium-ribbon-tweeters

Geniet van een ongeëvenaard, natuurlijk en kristalhelder geluid via de mni-directionele neodymium ribbon-tweeters. Een neodymium ribbon tweeter is een dipool die hoogfrequente geluiden 360 graden in het rond uitzendt. Dat resulteert in een heel 'open' en breed geluidsspectrum dat een helder, duidelijk geluid en veel details in de hogere tonen levert. Dit verhoogt de geluidservaring in dit meerkanaalssysteem nog verder. Het verschil wordt heel duidelijk bij het afspelen van een Super Audio-CD, waarop de muziek een grote helderheid heeft.

Draadloze achterste luidsprekers

Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

CD Upsampling

CD Upsampling is een geavanceerde geluidverwerkingstechnologie die op intelligente wijze het geluid van standaard-CD's verbetert door de tijdresolutie en samplefrequentie te verhogen voor een betere geluidservaring.

Progressive Scan

Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

Video Upsampling

Video Upsampling is een technologie die vervorming vermindert en de beeldkwaliteit drastisch verhoogt. Het verhogen van de beeldverwerking tot 54 MHz of zelfs 108 MHz is in feite hetzelfde als het beeld omzetten naar het formaat 8:8:8* (54 MHz) of 16:16:16 (108 MHz), dat zo'n 4 tot 8 keer meer horizontale resolutiebandbreedte heeft dan het standaard DVD-formaat. Deze manier van verwerken vermindert de MPEG-vervorming drastisch, wat een goede beeldkwaliteit oplevert zonder vervorming.

Meerdere filmformaten met DivX

Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

Meerdere muziekformaten met SACD

Met de mogelijkheid om meerdere formaten af te spelen kunt u bijna elk type disc afspelen voor volledige compatibiliteit met discs en een maximaal luisterplezier.

Foto-CD met MP3-CD-weergave

Een foto-CD is een CD-R of CD-RW waarop u MP3-foto's en digitale foto's kunt opslaan. Als u een foto-CD in de DVD-speler plaatst, verschijnt een schermmenu waarop de JPEG- en/of MP3-bestanden op de disc worden weergegeven. U hoeft alleen de gewenste muziek- en beeldbestanden te selecteren en op PLAY of OK te drukken, en u kunt uw foto's op TV bekijken terwijl tegelijkertijd uw muziek wordt afgespeeld.

Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Philips LX3950W Home Cinema System 5.1 home cinema-systeem
Philips LX3950W Home Cinema System 5.1 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
LX3950W/00
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Aiwa HOMETHEATERSET AVJ-R5 2.0 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AVJR5
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Aiwa HOMETHEATERSET AVJ-X 77 5.1 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AVJX77
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Aiwa HOMETHEATERSET AVJ-X5=OP 5.1 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AVJX5
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Aiwa HOMETHEATERSET AVJX33 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AVJX33
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 68052 channel partners already
Aiwa HOMETHEATERSET AVJ-X 55 5.1 home cinema-systeem
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
AVJX55
 —