X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Foot Control 210
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LFH0210
Categorie :
Small devices which records audio (normally speech) and can play it back at a later time.
dictafoon
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 22 jan 2015 18:28:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19332
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Foot Control 210 dictaphone:
De korte redactionele beschrijving van Philips Foot Control 210 dictaphone
Voetschakelaar LFH 210 voor LFH 720/725/730 en 9750

Marketingtekst Philips Foot Control 210 dictaphone

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Foot Control 210 dictaphone.
Voor 720/725/730 en 500-serie.
Korte samenvatting Philips Foot Control 210 dictaphone:
Deze korte samenvatting van de Philips Foot Control 210 dictaphone-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Foot Control 210
Lange samenvatting Philips Foot Control 210 dictaphone:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Foot Control 210 dictaphone, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Foot Control 210
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs