X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Rechargeable batteries 154
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LFH0154
Categorie :
In deze categorie vindt u oplaadbare batterijen en accu\'s voor al uw apparatuur, van zaklampen tot digitale camera\'s en notebooks.
oplaadbare batterijen/accu's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:29:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9975
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd):
De korte redactionele beschrijving van Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd)
Oplaadbare batterijen LFH 154 voor 588

Marketingtekst Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd).
Diverse accessoires als netvoeding, batterijen en microfoon.
Korte samenvatting Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd):
Deze korte samenvatting van de Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Rechargeable batteries 154, Nikkel-Cadmium (NiCd), AA
Lange samenvatting Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Rechargeable batteries 154 Nickel-Cadmium (NiCd), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Rechargeable batteries 154. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Nikkel-Cadmium (NiCd). Type accu/batterij: AA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Cadmium (NiCd)
Overige specificaties
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA