X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RCA/VGA component Video Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LCA5311
Categorie : video kabel adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 sep 2014 15:45:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9082
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter:
De korte redactionele beschrijving van Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter
RCA/VGA component Video Cable
Korte samenvatting Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter:
Deze korte samenvatting van de Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips RCA/VGA component Video Cable, 5 x RCA (M), 1 x 15 pin HD D-Sub (HD-15) (M)
Lange samenvatting Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips RCA/VGA component Video Cable video kabel adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips RCA/VGA component Video Cable. Aansluiting(en): 5 x RCA (M), 1 x 15 pin HD D-Sub (HD-15) (M)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Aansluiting(en)
5 x RCA (M), 1 x 15 pin HD D-Sub (HD-15) (M)