X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA Y-cable for Monitor Out
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LCA5310/00
Categorie : VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 sep 2014 15:45:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8420
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips VGA Y-cable for Monitor Out:
De korte redactionele beschrijving van Philips VGA Y-cable for Monitor Out
Y-kabel

Marketingtekst Philips VGA Y-cable for Monitor Out

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips VGA Y-cable for Monitor Out.
Deze Y-kabel zorgt voor een VGA uitgang op uw bSure-projector, zodat u een extra scherm kan aansluiten, of het VGA-signaal op de ingang kan doorlussen.
Korte samenvatting Philips VGA Y-cable for Monitor Out:
Deze korte samenvatting van de Philips VGA Y-cable for Monitor Out-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips VGA Y-cable for Monitor Out, Mannelijk/vrouwelijk
Lange samenvatting Philips VGA Y-cable for Monitor Out:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips VGA Y-cable for Monitor Out, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips VGA Y-cable for Monitor Out. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort stekkers
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk