X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Sensiflex
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Sonicare-opzetborstels HX2014/30
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HX2014/30
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103209904 show
Categorie : opzetborstels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 22 mrt 2017 14:47:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 114492
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel:
De korte redactionele beschrijving van Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel
HX2014/30 - Sonicare Sensiflex Opzetborstels

Marketingtekst Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel.
Vervangende Sensiflex-opzetborstels
Vervang de opzetborstel elke 6 maanden voor optimale prestaties.
Korte samenvatting Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel:
Deze korte samenvatting van de Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30, Wit
Lange samenvatting Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Sensiflex Sonicare-opzetborstels HX2014/30 opzet borstel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Sonicare-opzetborstels HX2014/30, Sensiflex. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Technische details
Aantal opzetborstels inbegrepen
4 stuk(s)

Dubbele reinigingswerking

Reinigt zichtbare tandoppervlakken terwijl de Active Tip tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen tussen de tanden aanpakt.

Tandvleesbeschermend systeem

Het gepatenteerde tandvleesbeschermingssysteem van Philips Sonicare zorgt ervoor dat u altijd met optimale poetsdruk poetst