X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Aluminium Collection
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
staafmixer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HR1378/00 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103292357 show
Categorie :
Electric mixing machine used in food preparation for liquidizing, chopping, or pureeing.
blenders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 okt 2016 10:11:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 59340
Deze statistiek is gebaseerd op de 61915 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60276 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Aluminium Collection staafmixer:
De korte redactionele beschrijving van Philips Aluminium Collection staafmixer
's Werelds krachtigste snoerloze staafmixer. Draadloze technologie met een verpulverend vermogen. Snoerloos, aluminium, 7,2 V li-ionbatterij.

Marketingtekst Philips Aluminium Collection staafmixer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Aluminium Collection staafmixer.
De snoerloze staafmixer uit de Philips Aluminium Collection biedt ongekende gebruiksvriendelijkheid. Deze staafmixer is het allernieuwste op het gebied van snoerloze technologie en modern design. Zo bent u verzekerd van optimale bewegingsvrijheid en maximaal gebruiksgemak.
- Draadloze technologie met een verpulverend vermogen
- Altijd gebruiksklaar
- Snijd door ijs, uien, harde kaas en nog veel meer
- Geen gespat tijdens het mixen
- Snel en eenvoudig schoon te maken
Korte samenvatting Philips Aluminium Collection staafmixer:
Deze korte samenvatting van de Philips Aluminium Collection staafmixer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Aluminium Collection staafmixer, 220-240 V, 50/60 Hz
Lange samenvatting Philips Aluminium Collection staafmixer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Aluminium Collection staafmixer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips staafmixer, Aluminium Collection. Typisch stroomverbruik: 200 W, Stroomvoorziening: 220-240 V, 50/60 Hz
Philips Aluminium Collection staafmixer blenders (HR1378/00, 8710103292357)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Soort*
Characteristics of the device.
Staafmixer
IJs-crusher*
The device crushes ice (breaking ice up into very little pieces).
Yes
Makkelijk schoon te maken
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
200 W
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240 V, 50/60 Hz