X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SalonStraight ION
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HP4648/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103228301 show
Categorie :
Appliances such as tongs and curlers used for hair styling.
haarstylers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 28 feb 2017 13:48:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13694
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips SalonStraight ION 1.8m:
De korte redactionele beschrijving van Philips SalonStraight ION 1.8m
SalonStraight ION

Marketingtekst Philips SalonStraight ION 1.8m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips SalonStraight ION 1.8m.
Ontkruller met ionenconditioner, digitale warmte-instellingen, snelle opwarmtijd, LCD-display, LED-lampje en supergladde bladen met een keramische buitenlaag.
Met de SalonStraight ION kunt u altijd de perfecte temperatuur bepalen om uw haar te ontkrullen. Het LCD-display geeft de geselecteerde temperatuur weer en het LED-lampje laat zien wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De ionenconditioner zorgt ervoor dat kroezen en statische lading worden verminderd en uw haar glad, soepel en zacht wordt.
Korte samenvatting Philips SalonStraight ION 1.8m:
Deze korte samenvatting van de Philips SalonStraight ION 1.8m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips SalonStraight ION, 1,8 m, 185 W, 220 - 240 V
Lange samenvatting Philips SalonStraight ION 1.8m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips SalonStraight ION 1.8m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips SalonStraight ION. Snoerlengte: 1,8 m. Typisch stroomverbruik: 185 W, AC invoer voltage: 220 - 240 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Snoerlengte*
The distance from one end of the cord (cable) to the other.
1,8 m
Energie
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
220 - 240 V
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
185 W