X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HP3641/01
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103291053 show
Categorie :
Appliances that are used for relieving pain, such as a heated electric cushion.
pijnbestrijdingsapparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 19 mrt 2017 00:37:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 42715
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01:
De korte redactionele beschrijving van Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01
Effectieve verzachting van pijn. Diep doordringende infraroodwarmte. 650 W, behandeling van half lichaam, 63,5 cm hoog.

Marketingtekst Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01.
Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodwarmte van 650 watt voelt zeer comfortabel aan en dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt gerichte verzachting voor gebieden van 60 x 40 centimeter, oftewel het halve lichaam.
- Effectieve verzachting van pijn
- Behandeling voor het halve lichaam
- Eenvoudig te gebruiken
- Behandelingsbediening
- Persoonlijke comfortabele warmte
- Bewezen gezondheidsvoordelen
Korte samenvatting Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01:
Deze korte samenvatting van de Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01, Infrared therapy, 500 uur, IEC 60601 & 60335, 650 W, 5,5 kg
Lange samenvatting Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Verzachting van spierpijn met infrarood HP3641/01. Therapy method: Infrared therapy, Levensduur lamp: 500 uur, Certificering: IEC 60601 & 60335. Vermogen lamp: 650 W. Gewicht: 5,5 kg
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,5 kg
Energie
Vermogen lamp
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
650 W
Kenmerken
Therapy method *
Infrared therapy
Levensduur lamp
The length of time (usually measured in hours) which the lamp can be used for.
500 uur
Certificering
IEC 60601 & 60335
Technische details
Lengte snoer
How long the cable is.
3 m