X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tostiapparaat HD2415/80
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HD2415/80
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710103236825 show
Categorie :
Also known as a sandwich maker, it is a device used for making toasted sandwiches/toasties.
sandwichmakers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 mrt 2017 16:18:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 48669
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker:
De korte redactionele beschrijving van Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker
Wat u maar wilt, precies zoals u het wilt. Stel de timer in voor heerlijke tosti's. 900 W.

Marketingtekst Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker.
Tosti's maken zoals u ze wilt. Plaats het brood tussen de grote platen en selecteer de gewenste tijd. Dankzij de verwijderbare, vaatwasmachinebestendige platen met antiaanbaklaag wordt schoonmaken gemakkelijker dan ooit tevoren.
- Heerlijke tosti's
- Precies zoals u het wilt
- Op de eenvoudigste manier
Korte samenvatting Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker:
Deze korte samenvatting van de Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Tostiapparaat HD2415/80
Lange samenvatting Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Tostiapparaat HD2415/80 sandwich maker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips Tostiapparaat HD2415/80
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs