Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Philips Innergize Sports Edition HB 937

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Innergize Sports Edition HB 937
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
HB937
Categorie
Room equipped with sunlamps or sunbeds which can be used to acquire an artificial suntan.
zonnebanken
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15704
Deze statistiek is gebaseerd op de 71089 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 69428 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:43:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Philips Innergize Sports Edition HB 937 :
De korte redactionele beschrijving van Philips Innergize Sports Edition HB 937

Innergize Sports Edition HB 937
Meer>>>

Philips Innergize Sports Edition HB 937:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips Innergize Sports Edition HB 937.
De Innergize Sports Edition combineert ontspanning en bruining van het gehele lichaam of bepaalde gebieden van het lichaam met natuurlijke geuren en geluiden. Ideaal voor het opwarmen of ontspannen van de spieren, voor of na een training.

Innergize biedt een heerlijke ervaring door het bruinen te combineren met de ontspannen werking van infrarood warmte. Tegelijkertijd kunt u genieten van natuurlijke geuren en geluiden. Deze ervaring helpt u om nieuwe energie op te doen en tegelijkertijd ziet u er stralend en bruin uit. Na gebruik kan het apparaat tot een compact formaat worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeslagen.

Gericht op bruining van het hele lichaam - Infratan
Tijdens de bruiningssessie worden tegelijkertijd infrarood- en bruiningslampen gebruikt. Hierdoor geniet u niet alleen van een aangename warmte; de infraroodlampen zorgen ook voor een intensievere bruining omdat de bloedcirculatie van de huid wordt verbeterd. Een sessie duurt doorgaans 30 minuten per lichaamskant (afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kan dit langer of korter zijn). U kunt een specifiek lichaamsdeel of het hele lichaam bruinen.

Specifieke ontspanning en ontspanning van het lichaam - infrarood
Wanneer u zich even wilt ontspannen of stijve en vermoeide spieren en gewrichten wilt verwennen, kunt u de twee infraroodlampen van de Innergize afzonderlijk gebruiken om een aangename en ontspannende warmte over een bepaald lichaamsdeel of het hele lichaam te verspreiden. Met de specifieke infraroodfunctie kunt u de beenspieren opwarmen vóór een training, of kunt u de vermoeide spieren ontspannen na een stevige workout.

Natuurlijke geuren
Innergize biedt een keuze uit drie unieke natuurlijke geuren (Summer Blue, Orange Valley en Green Oasis, accessoirenummer HB080). Kies uw favoriete geur en stel de intensiteit op uw gemoedstoestand in.
Actieve luidsprekers
Voorzien van twee geïntegreerde Philips luidsprekers met mogelijkheid om externe geluidsbron (bijv. CD of MP3-speler) aan te sluiten en uw favoriete muziek af te spelen.

Digitale interface
De digitale interface maakt het programmeren snel en eenvoudig. De display geeft tevens het signaal van de levensduur-geheugenfunctie weer, om aan te geven wanneer de lampen vervangen dienen te worden (na 750 branduren).

Veiligheidstimer
De veiligheidstimer - met 'dubbel veilige' elektronische 'waakhond' - stelt u in staat om de duur van uw bruiningsessie in te stellen. Als de sessieduur is verlopen, zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat de sessie conform de ingestelde tijdsduur wordt beëindigd.

Geluidssignaal
Een geluidssignaal klinkt één minuut voor de automatische afslag. Dit stelt u in staat om tijdig de herhaalknop voor de sessie in te drukken - voorkomt de keuze van een nieuw type sessie, tijdinschakeling evenals een mogelijke afkoeltijd - als u met het bruinen van de andere kant van uw lichaam door wilt gaan.

Afstandsmeter
Met de ingebouwde afstandsmeter kunt u de ideale afstand tussen uw lichaam en het apparaat gemakkelijk meten. Voor een optimaal, gelijkmatig bruiningsgebied van 190 x 70 cm, dient de lampbehuizing 65 cm boven het lichaam geplaatst te worden.

Verstelbare hoogte
Geschikt voor gebruik bij bedden met een standaard hoogte (incl. matras) tot 57 cm. Het bed dient een minimale afstand tot de vloer van 8 cm te hebben om, voor het gebruik van de Innergize, de poten onder het bed te kunnen plaatsen.

Inklapbaar
In drie eenvoudige stappen inklapbaar, voor een compact formaat en voor het gemakkelijk opslaan. Gemakkelijke, geïntegreerde wielen en handgrepen maken het eenvoudig verplaatsen in ingeklapte vorm mogelijk.
Korte samenvatting Philips Innergize Sports Edition HB 937:
Deze korte samenvatting van de Philips Innergize Sports Edition HB 937-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips Innergize Sports Edition HB 937, UV(CLEO HPA Synergy); Infrared, 4 lampen, 230 V, 50 Hz, 295 mm, 1175 mm
Lange samenvatting Philips Innergize Sports Edition HB 937 :

Philips Innergize Sports Edition HB 937. Soort lamp: UV(CLEO HPA Synergy); Infrared, Aantal lampen: 4 lampen. AC invoer voltage: 230 V, AC invoer frequentie: 50 Hz. Breedte: 295 mm, Diepte: 1175 mm, Hoogte: 395 mm. Bruiningsveld: 190 x 70 cm, Isolatie: Klasse II, Vermogen voor bruining: 1485 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips Innergize Sports Edition HB 937, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Geïntegreerde timer
Yes
Lampen
Soort lamp
UV(CLEO HPA Synergy); Infrared
Aantal lampen
The number of lamps in/with the product.
4 lampen
Energie
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
230 V
AC invoer frequentie
50 Hz
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
295 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
1175 mm
Hoogte
Hoogte van het product
395 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
19,2 kg
Overige specificaties
Bruiningsveld
The area in which things can be tanned. Tanned means the browning effect that UV light has on skin.
190 x 70 cm
Handvat(en)
The part by which an object is held, carried, or controlled.
Yes
Overige specificaties
Transportwieltjes
A castor (or caster) wheel is an undriven, single, double, or compound wheel that is designed to be mounted to the bottom of a larger object (the "vehicle") so as to enable that object to be easily moved. They are available in various sizes, and are commonly made of rubber, plastic, nylon, aluminum, or stainless steel. Castor wheels are found in numerous applications, including shopping carts, office chairs, and material handling equipment.
Yes
Tanning-filter
Tanning filter provides just the right spectrum for an optimal and good-looking, even tan.
Yes
Ingebouwde afstandsmeter
Instrument built into product that allows you to measure distance.
Yes
Snoerlengte
The distance from one end of the cord (cable) to the other.
4 m
Geïntegreerde omgevingsgeuren
Yes
Aantal ingebouwde luidsprekers
2
Ingebouwde luidsprekers
The device contains speaker(s) to produce sound.
Yes
Isolatie
Klasse II
In hoogte verstelbaar
The part of the device that can be adjusted to change the height.
Yes
Inklapbaar
The product can be folded and so can be stored/transported more easily.
Yes
Vermogen voor ontspanning
2200 W
Vermogen voor bruining
1485 W
CENELEC-norm
Yes
X