X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FC8601/02
Categorie :
Electrical apparatus that by means of suction collects dust and small particles from floors and other surfaces.
stofzuigers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 mrt 2017 21:49:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32789
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak:
De korte redactionele beschrijving van Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak
Expression FC8601

Marketingtekst Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak.
De grote zuigkracht van dit krachtige 1700-W apparaat zorgt voor een perfect resultaat. De stofzuiger wordt geleverd met een multifunctioneel, zwenkbaar mondstuk, een 5-filtersysteem, een Clean Comfort Cassette en een extra lang snoer.

De Philips Expression biedt de grootste zuigkracht in zijn categorie. Deze gele stofzuiger is voorzien van uiterst handige standaardfuncties, zodat u het stofzuigen sneller achter de rug hebt en meer tijd hebt voor andere activiteiten.

Clean Comfort Cassette
De stofzak kan snel, gemakkelijk en hygiënisch worden vervangen dankzij de Clean Comfort Cassette. Het vervangen van een volle door een nieuwe zak neemt slechts enkele seconden in beslag zonder dat u vuile handen krijgt.

5-filtersysteem
Het 5-filtersysteem houdt stof en vuil waar het thuishoort: in de stofzuiger. Om te beginnen worden stof en vuil opgesloten in de stofzak. Een speciaal beschermingsfilter voorkomt dat er stof in de motor terechtkomt, waardoor deze in optimale conditie blijft. En het AFS- of HEPA-filter zorgt ervoor dat er geen stof of vuil via de uitblaasopening van de stofzuiger in de kamer terechtkomt.

Elektronische regeling
Met de elektronische regeling kan de zuigkracht eenvoudig op het gewenste niveau worden ingesteld.
Korte samenvatting Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak:
Deze korte samenvatting van de Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak, 3 l, Geel, Kunststof, Droog, 82 dB, 10 m
Lange samenvatting Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips FC8601/02 Alle vloeren Stofzuiger met stofzak. Stof capaciteit: 3 l, Kleur van het product: Geel, Materiaal wielen: Kunststof. Soort reiniging: Droog, Geluidsniveau: 82 dB, Actieradius: 10 m. Snoerlengte: 7 m. Gewicht: 6 kg. Afmetingen (BxDxH): 250 x 290 x 450 mm, Opslag van accessoires: Tube clip
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Stof capaciteit*
The space that the product e.g. vacuum cleaner,vacuum cleaner bag has for dust.
3 l
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Geel
Elektronische aan/uitschakelaar
Yes
Materiaal wielen
Kunststof
Uitblaasfilter
Super clean air
Type stofzak
S-bag
Prestatie
Soort reiniging*
Way in which device cleans something or itself.
Droog
Geluidsniveau*
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
82 dB
Vacuüm
30 kPa
Luchtstroom
40 l/s
Actieradius*
The radius is a meausrement from the centre to the circumference (edge) of a circle or sphere. It is equal to half the diameter.
10 m
Aantal luchtfilterstadia
5
Ergonomie
Snoerlengte *
The distance from one end of the cord (cable) to the other.
7 m
Opberg-/opslaghulpstuk
Yes
Stofzak vol indicator
Yes
Automatische snoeropwinder
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6 kg
Overige specificaties
Opslag van accessoires
Tube clip
Telescopische buis
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
250 x 290 x 450 mm
Clean Comfort Cassette
Yes
Extra accessoires
Small nozzle, crevice nozzle
Mondstuk
All-purpose, wheeled nozzle
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Philips FC 8608/01 Parquet Stofzuiger met stofzak
Philips FC 8608/01 Parquet Stofzuiger met stofzak
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
FC8608/01
 —