X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+RW DW4S4T10F/10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DW4S4T10F/10
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895858236
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2008
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 23 mrt 2017 01:40:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 30974
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-08 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD+RW DW4S4T10F/10:
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD+RW DW4S4T10F/10
De uitvinder van de technologieën achter CD en DVD

Marketingtekst Philips DVD+RW DW4S4T10F/10

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD+RW DW4S4T10F/10.
De markten voor DVD+R en DVD+RW groeien nog steeds. Philips speelt een toonaangevende rol bij de introductie van innovatieve ontwikkelingen, zoals supersnelle discs met hoge capaciteit.
Korte samenvatting Philips DVD+RW DW4S4T10F/10:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD+RW DW4S4T10F/10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD+RW DW4S4T10F/10, 4,7 GB, DVD+RW, 10 stuk(s), 120 min
Lange samenvatting Philips DVD+RW DW4S4T10F/10:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD+RW DW4S4T10F/10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips DVD+RW DW4S4T10F/10. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD+RW, Aantal per verpakking: 10 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort*
Characteristics of the device.
DVD+RW
Kenmerken
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Opnametijd
120 min
DVD schrijfsnelheid
4x

Samenkomende omgevingen

Eén disc voor alle toepassingen zorgt dat uw home-entertainmentomgeving en PC-omgeving samenkomen