X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-recorder/harde schijf DVDR725H/00
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVDR725H/00
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895864688
Categorie :
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 22 jan 2017 21:02:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 73833
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
  Gebruikershandleiding (5,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD-recorder/harde schijf:
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD-recorder/harde schijf
DVD-recorder/harde schijf. Vandaag opnemen op uw harde schijf en voor altijd bewaren.

Marketingtekst Philips DVD-recorder/harde schijf

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD-recorder/harde schijf.
Neem alles op zonder u zorgen te maken over waar het moet worden opgeslagen. Bewaar alles wat u wilt op DVD in blijvende, digitale kwaliteit.
- De perfecte opnameoplossing
- Opnemen van TV is nu kinderspel!
- Bewaar uw favoriete momenten op DVD
- Deel uw favoriete opnamen
Korte samenvatting Philips DVD-recorder/harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD-recorder/harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD-recorder/harde schijf DVDR725H/00, 9-bit/27MHz, Dolby Digital, DTS, 24-bit/48kHz, M1, M2, M2x, M3, M4, M6, M8, 200-240 V,50/60 Hz, DVD+RW/+R
Lange samenvatting Philips DVD-recorder/harde schijf:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD-recorder/harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips DVD-recorder/harde schijf DVDR725H/00. D/A-converter: 9-bit/27MHz. Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital, DTS, D/A-converter: 24-bit/48kHz. DVD opnamemodi: M1, M2, M2x, M3, M4, M6, M8. Stroomvoorziening: 200-240 V,50/60 Hz, Opname op optische schijf: DVD+RW/+R, Optische drive type: DVD-R, DVD-RW
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Video
D/A-converter
De Video D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoge videobeelden om in digitale videobeelden.
9-bit/27MHz
Audio
Ingebouwde audio decoders*
Device or software capable of decoding a digital stream of audio e.g. internet radio.
Dolby Digital, DTS
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
105 dB
Dynamisch audiobereik DVD
Het verschil (in dB) tussen het hardste en het zachtste geluid dat het apparaat kan weergeven.
90 dB
D/A-converter
De Audio D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoog geluid om in digitaal geluid.
24-bit/48kHz
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
35 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,35 kg
Opnamemodi
Max DVD opnametijd
8 uur
DVD opnamemodi
De verschillende manieren van opnemen op DVD die mogelijk zijn met dit apparaat.
M1, M2, M2x, M3, M4, M6, M8
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
160 GB
Max HDD opnametijd
256 uur
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
200-240 V,50/60 Hz
Opname op optische schijf
DVD+RW/+R
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
435 x 335 x 76 mm
Optische drive type
The types of disc which can be used with this device.
DVD-R, DVD-RW
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x i.LINK DV in (IEEE 1394 4-pin);
1 x S-video in;
1 x Video in;
1 x Audio left/right in;
1 x Scart 1 (cvbs,S-video/rgb out);
1 x Scart 2 (cvbs,S-video/rgb in,decoder);
1 x S-video out;
1 x Video out (cvbs);
1 x YUV out;
1 x Audio left/right out;
1 x Digital audio out (coaxial/optical);
1 x RF antenna in;
1 x RF TV out;
1 x G-LINK (for Sat Mouse);
1 x Main

Snel archiveren: snelheid van 20x

Met snel archiveren kunt u een opname kopiëren van de harde schijf naar een DVD, in een fractie van de originele opnametijd. Als het programma eenmaal is opgeslagen op de harde schijf kunt u het met maximale snelheid naar DVD+R/RW kopiëren.

One Touch Pause Live TV

Met de pauzefunctie voor live TV-beelden voert u de regie. Als de recorder is ingeschakeld, start een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar u naar kijkt. U kunt dus op elk willekeurig moment het programma pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Wilt u het programma even onderbreken, dan kunt u met één druk op de knop het 'live' TV-programma waar u naar kijkt, onderbreken en verder kijken wanneer u dat wilt.

Instant Replay

Met Instant Replay kunt u magische filmmomenten en supersportmomenten opnieuw beleven wanneer u maar wilt. Met één druk op de knop speelt de harde schijf de laatste 30 seconden af. Wilt u verder teruggaan? Dan hoeft u alleen maar nogmaals op de knop te drukken.

FlexTime

Met FlexTime kunt u een programma al tijdens het opnemen bekijken, dankzij de hoge snelheid van een harde schijf. Ook kunt u het ene programma vanaf de harde schijf bekijken terwijl het andere wordt opgenomen.

Guide Plus+ TV-gids op het scherm

GUIDE Plus+ is een elektronische programmagids - een gratis TV-gids op het scherm waarin u kunt zien wat er de komende dagen op TV wordt uitgezonden. Hiermee kunt u ook met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder programmeren.

IR-bediening set-top box

Dit is een speciaal accessoire waarmee u door middel van de DVD-recorder externe satellietontvangers kunt bedienen. Het verstuurt met infrarood de signalen van de afstandsbediening om zo de satellietontvanger aan te zetten en de juiste zender te kiezen.

Smart Chaptering

Smart Chaptering herkent afgebroken scènes (veranderingen in datum en tijd) in het DV-origineel en zorgt ervoor dat de hoofdstukken in de DVD-kopie precies op volgorde staan.

i.LINK digitale invoer

i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

Wederzijds compatibel

DVD-recorders kunnen reguliere DVD-videodiscs afspelen. Bovendien kunnen DVD+R's en DVD+RW's die worden opgenomen met DVD-recorders, worden afgespeeld op bestaande DVD-videospelers.

Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 64978 channel partners already
Aiwa DVD-SPELER XD-AX 10
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
XDAX10
 — 
Aiwa

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 64978 channel partners already
Aiwa DVD-SPELER XD-AX 36
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
XDAX36
 —