X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-speler/recorder DVDR3365/19
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DVDR3365/19
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8710895881975
Categorie :
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 mrt 2017 11:00:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 68457
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,4MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
  Gebruikershandleiding (3,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19:
De korte redactionele beschrijving van Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19
Opnemen in alle eenvoud.

Marketingtekst Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19.
Met deze unieke DVD-recorder kunt u uw favoriete TV-programma's in digitale kwaliteit opnemen en alle filmformaten, waaronder DivX, afspelen. Tevens kunt u via USB rechtstreeks MP3-muziek beluisteren.
- Perfecte kwaliteit voor alle soorten opnamen
- Opnemen van TV is nu kinderspel!
- Speel alles af
Korte samenvatting Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19:
Deze korte samenvatting van de Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19, NTSC,PAL,SECAM, 10-Bit/54MHz, Dolby Digital,DTS, 106 dB, 24-bit/96kHz, Divx,MPEG1,MPEG2,MPEG4
Lange samenvatting Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips DVD-speler/recorder DVDR3365/19. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL,SECAM, D/A-converter: 10-Bit/54MHz. Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital,DTS, Signaal/ruis-verhouding: 106 dB, D/A-converter: 24-bit/96kHz. Ondersteunde videoformaten: Divx,MPEG1,MPEG2,MPEG4. Typisch stroomverbruik: 25 W, Stroomverbruik (in standby): 3 W. Kleur van het product: Zilver
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Video
Formaat analoog signaal
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
NTSC, PAL, SECAM
D/A-converter
De Video D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoge videobeelden om in digitale videobeelden.
10-Bit/54MHz
Audio
Ingebouwde audio decoders*
Device or software capable of decoding a digital stream of audio e.g. internet radio.
Dolby Digital, DTS
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
106 dB
D/A-converter
De Audio D/A (Digitaal/Analoog) Converter zet analoog geluid om in digitaal geluid.
24-bit/96kHz
Bestandsformaten
Ondersteunde videoformaten*
The type of video formats that can be used by this device.
Divx, MPEG1, MPEG2, MPEG4
Energie
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
3 W
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
25 W
Kleur
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4 kg
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 - 240V, 50Hz
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
435 x 285 x 65 mm
Optische drive type
The types of disc which can be used with this device.
CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Aerial input (IEC75)
Audio L/R in
CVBS in
iLink DV in (IEEE1394, 4-pins)
S-video in
USB 1.1
SCART-1 (CVBS, S-video/RGB out)
SCART-2 (CVBS, S-video/RGB in)
Analog audio L/R out
S-Video/CVBS Video-out
Digitale coaxial out
RF-antenna in/TV out
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
514 x 380 x 155 mm
Beeldscherm
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9

i.LINK digitale invoer

i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

2.0 Dolby Digital-codering

Dolby Digital is een geavanceerde digitale audiocoderingstechniek die op alle DVD-videodiscs wordt gebruikt. DVD-recorders van Philips slaan audio op in hetzelfde formaat, zodat het volledig compatibel is met elke DVD-speler. De kwaliteit overtreft die van een analoge videorecorder.

ShowView

Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

VPS/PDC

Met 'VPS' (Video Programming System) en 'PDC' (Program Delivery Control) regelt het TV-station het begin en de duur van de geprogrammeerde opname. Dit houdt in dat het opnameapparaat zichzelf op het juiste moment aan- en uitzet, zelfs wanneer een voorgeprogrammeerd TV-programma eerder begint of later eindigt.

6 uur video opnemen

Met DVD-recorders waarop de modus voor zes uur opnemen beschikbaar is, kunt u tot zes uur video opnemen op een enkelzijdige DVD+R/RW of DVD-R/RW.

Tweevoudige media

DVD-recorders van Philips ondersteunen opnamen via 'tweevoudige media', wat inhoudt dat er opnamen kunnen worden gemaakt op DVD+R/RW- en DVD-R/RW-discs. U kunt elk van deze discs kopen, want de recorder kan hierop opnamen maken die volledig compatibel zijn met alle DVD-spelers.

Directe weergave vanaf USB

U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw DVD-systeem van Philips. Uw digitale muziek en foto's worden rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

Meerdere filmformaten met DivX

Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

Foto's met muzikale diapresentatie

Maak het nog leuker om foto's te delen met familie en vrienden! Speel een diapresentatie af met muziek op de achtergrond. Dit Philips-product ondersteunt gelijktijdige weergave van JPEG-foto's en MP3-muziek. Zorg ervoor dat de bestanden voor de diapresentatie met muziek in dezelfde media zijn opgeslagen. Selecteer uw favoriete MP3-muziek en start een diapresentatie met JPEG-foto's.

Meerdere muziekformaten

De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.