X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LCD/Plasma Ceiling Support
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BM01111/00
Categorie :
Bracket or support used to hang a flat panel from the ceiling.
platte-paneel plafond steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 aug 2016 16:59:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27358
Deze statistiek is gebaseerd op de 66766 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun:
De korte redactionele beschrijving van Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun
LCD/Plasma Plafondsteun

Marketingtekst Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun.
De LCD/Plasma plafondsteun bestaat uit een plafondmontageplaat, 80cm verlengbuis en draai- en kantelunit. NIET inbegrepen: interface FAU 3150 of FAU 3125. Geschikt voor schermen tot 65".

De LCD/Plasma plafondsteun is een set die bestaat uit de PFA 9005 plafondmontageplaat, de PFA 9015 80cm verlengbuis en de PFA 9001 draai- en kantelunit. Afhankelijk van het scherm kunt u de universele LCD/Plasma interface FAU 3125 of FAU 3150 toevoegen. Dankzij het gepatenteerde CIS Cable Inlay System kunnen de kabels netjes worden weggewerkt in de buis. Het Autolock vergrendelingssysteem zet de interface vast op de steun en voorkomt dat het scherm van de draai- en kantelunit valt wanneer die per ongeluk wordt opgetild. Het optionele slot PFA 9008 blokkeert het vergrendelingssysteem en voorkomt zo diefstal.

- 80 cm extension tube PFA 9015
- Autolock locking system
- Ceiling plate PFA 9005
- CIS Cable Inlay System
- NOT INCLUDING interface FAU 3125 or FAU 3150
- Turn & tilt unit PFA 9001
Korte samenvatting Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun:
Deze korte samenvatting van de Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips LCD/Plasma Ceiling Support
Lange samenvatting Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips LCD/Plasma Ceiling Support Zilver flat panel plafond steun, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips LCD/Plasma Ceiling Support
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Montage
Maximale gewichtscapaciteit*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
60 kg
Minimumafmetingen schermcompatibiliteit*
The minimum screen size which can be used with this product.
58,2 cm (22.9")
Ergonomie
Draaihoek
360°
Ergonomie
Hoek schuine stand
20°
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Overige specificaties
Geschikt voor schermmaten
The different screen sizes which the device can work with.
65