X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
30PF9946 30" Flat TV
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
30PF9946
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25913
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV:
De korte redactionele beschrijving van Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV
30PF9946 30" Flat TV

Marketingtekst Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV.
An elegantly designed TV that you can hang on the wall is now reality. This flat TV delivers best-in-class picture quality for your home entertainment set-up.

Features:
LCD WXGA diplay with a 1280x768 resolution
Digital Crystal Clear
Progressive Scan
Active Control + Light Sensor
Virtual Dolby Surround
PC input
Picture in Graphics
Twin page teletext
10 Page SmartText
Korte samenvatting Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV:
Deze korte samenvatting van de Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 30PF9946 30" Flat TV, 76,2 cm (30"), 450 cd/m², 1280 x 768 Pixels, 16:9, 176°, 12 ms
Lange samenvatting Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 30PF9946 30" Flat TV 30" Zilver LCD TV, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips 30PF9946 30" Flat TV. Beeldschermdiagonaal: 76,2 cm (30"), Helderheid: 450 cd/m², Resolutie: 1280 x 768 Pixels. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL,SECAM. Audiosysteem: Smart Sound, Virtual Dolby Surround. Teletekst: 10 pagina's. Kleur van het product: Zilver
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
76,2 cm (30")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
450 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 768 Pixels
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9
Typische contrastverhouding
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
350:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
12 ms
TV-tuner
Formaat analoog signaal*
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
NTSC, PAL, SECAM
Audio
Audiosysteem
System used to play music or speech.
Smart Sound, Virtual Dolby Surround
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Aerial input (75 Ohm)
Ext1 SCART (CVBS In/Out, RGB)
Ext2 SCART (CVBS In/Out, Y/C)
Audio L/R out
PC-in VGA + Audio L/R in
Prestatie
Teletekst
10 pagina's
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
156 W
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
18 kg
Overige specificaties
Luidsprekers
2x15W