X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
17IN WXGA LCD TV
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
17PF9945/12
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13645
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV:
De korte redactionele beschrijving van Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV
43.18 cm (17 ") WXGA LCD TV PHILIPS 17PF9945 LCD TV IN (NMS)

Marketingtekst Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV.
This 17" TV brings the world of Flat, slim and wide TV to small screens. As with other Flat TV's no compromise has been made on technical content.The powerful High definition LCD screen offers levels of brightness , sharpness and contrast alongside the best in small screens. Common elements with the rest of the Philips Flat TV family are the sleek, slim lines and the ability to mount on a table top or hang on the wall.
Korte samenvatting Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV:
Deze korte samenvatting van de Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 17IN WXGA LCD TV, 43,2 cm (17"), 450 cd/m², 1280 x 768 Pixels, 16:9, 16 ms, 400:1
Lange samenvatting Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 17IN WXGA LCD TV 17" LCD TV, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips 17IN WXGA LCD TV. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 450 cd/m², Resolutie: 1280 x 768 Pixels. Audiosysteem: Virtual Dolby Surround. Breedte: 517 mm, Diepte: 65 mm, Hoogte: 301 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
450 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 768 Pixels
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9
Typische contrastverhouding
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
400:1
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
16 ms
Audio
Audiosysteem
System used to play music or speech.
Virtual Dolby Surround
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
• S-video Y/C (mini-DIN) in
• Video CVBS (cinch) in
• Audio L/R (cinch) in
• Headphones (3.5mm jack) out
• Euro A/V Connector Ext1 (RGB in, CVBS in/out)
• Euro A/V Connector Ext2 (S-Video in/out, CVBS in/out,WYSIWYR, Easy Link)
• Audio L/R (cinch) constant level out
• Audio Subwoofer (cinch) out
• VGA (15pin sub-D) in + Audio L/R (cinch) in
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
517 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
65 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
301 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7 kg