X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Philips
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
17'' TFT 170S6FG ivory
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
170S6FG/00
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Philips: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 58057
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Handleiding (1,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
  Pixelbeleid (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
  Productspecificatieblad (Brochure) (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor
Philips 170S6 17" TFT ivory

Marketingtekst Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor.
Deze slanke, compacte 170S6 verbetert de productiviteit met zijn fanatastische prestaties en grote gebruiksvriendelijkheid terwijl functies zoals SmartManage vriendelijk zijn voor uw bedrijf en het loodvrije ontwerp zorgt dat ook het milieu veilig is.

De beste oplossing als u naar de totale kosten kijkt
SmartManage maakt beheer over een LAN mogelijk
Loodvrij ontwerp beschermt het milieu
Beneden gemiddeld energieverbruik
TCO garandeert de veiligheids- en ergonomische standaarden
Milieuvriendelijke Energy Star partner
Kensington anti-diefstal slot beveiligt uw monitor tegen diefstal
Korte samenvatting Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Philips 17'' TFT 170S6FG ivory, 43,2 cm (17"), 250 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 12 ms, 500:1, 160°
Lange samenvatting Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Philips 17'' TFT 170S6FG ivory 17" Ivoor computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Philips 17'' TFT 170S6FG ivory. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Kleur van het product: Ivoor. Hoek schuine stand: -5 - 25°. Typisch stroomverbruik: 30 W. Breedte: 375 mm, Diepte: 200 mm, Hoogte: 390 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
12 ms
HD type*
Type of supported High Definition (e.g. Full HD, 4K Ultra HD).
Niet ondersteund
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
500:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
160°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Beeldscherm, aantal kleuren*
16.78 miljoen kleuren
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
337,9 x 270,3 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 83 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
56 - 76 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
33,8 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27 cm
Multimedia
Ingebouwde subwoofer
The product has built-in subwoofer, which is a loudspeaker component designed to reproduce very low bass frequencies.
Yes
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ivoor
Ergonomie
Hoek schuine stand
-5 - 25°
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
30 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
375 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
200 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
390 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,9 kg
Overige specificaties
Kijkhoek
160°
Video-ingang
Analog (VGA)
Aanbevolen resolutie
1280 x 1024