X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Pelikan
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 Nylon
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
580951
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4018474580955
Categorie :
Lint voor printers die daarmee werken.
printerlinten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Pelikan: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:37:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28675
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 Jahre
Lange productnaam Pelikan 580951 printerlint:
De korte redactionele beschrijving van Pelikan 580951 printerlint
1 Nylon, 13 mm, 6m

Marketingtekst Pelikan 580951 printerlint

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Pelikan 580951 printerlint.
Creative Printing producten zijn de ideale aanvulling op Pelikan inkt en toner cartridges. Ze zijn van perfecte kwaliteit en goede prijs: zo blijven uw ideeën even imposant als op uw scherm.
Korte samenvatting Pelikan 580951 printerlint:
Deze korte samenvatting van de Pelikan 580951 printerlint-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Pelikan 580951, Paars, Violet, Epson ERC 32, 13mm, 96 x 187 x 32 mm, China
Lange samenvatting Pelikan 580951 printerlint:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Pelikan 580951 printerlint, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Pelikan 580951. Kleur van het product: Paars, Violet, Compatibele producten: Epson ERC 32. Gewicht: 60 g, Lint-lente: 6 m. Afmetingen lint: 13mm, Afmetingen (BxDxH): 96 x 187 x 32 mm, Land van herkomst: China
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Paars, Violet
Compatibele producten*
Other products that can be used with this product.
Epson ERC 32
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
60 g
Gewicht en omvang
Lint-lente
6 m
Overige specificaties
Afmetingen lint
13mm
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
96 x 187 x 32 mm
Land van herkomst
Country where the device is made.
China