X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Pelikan
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
- German/English/Dutch/French Version
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
407832
Categorie :
Print professionele etiketten en labels!
printeretiketten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Pelikan: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:06:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8293
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Pelikan offers 3 years warranty on all printer supplies and takes over the warranty on the printer if a Pelikan cartridge is inside.
Lange productnaam Pelikan CD Cover Cards standard:
De korte redactionele beschrijving van Pelikan CD Cover Cards standard
CD CoverCards

Marketingtekst Pelikan CD Cover Cards standard

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Pelikan CD Cover Cards standard.
- CD cover kaarten zijn voor de individuele vormgeving van jewelcases.
- 30 x A4.
- 190gr/m².

30 CD-covercards voor de totale vormgeving van jewelcases. Fijn papier voor een hoogwaardige tweezijdige bedrukking, stabiele kwaliteit, met perforatie voor een exact inpassen.
Korte samenvatting Pelikan CD Cover Cards standard:
Deze korte samenvatting van de Pelikan CD Cover Cards standard-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Pelikan CD Cover Cards standard
Lange samenvatting Pelikan CD Cover Cards standard:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Pelikan CD Cover Cards standard, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Pelikan CD Cover Cards standard
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
190
Inhoud van de verpakking
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
30