X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Pelikan
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
- German/English/French/Dutch Version
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
407405
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Pelikan: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:24:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9875
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Pelikan offers 3 years warranty on all printer supplies and takes over the warranty on the printer if a Pelikan cartridge is inside.
Lange productnaam Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter
T-Shirt Transfer

Marketingtekst Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter.
- T-shirt transfer met foto kwaliteit.
- 10 x A4.
- 360-1440 dpi.

toepassing: Print afbeeldingen, foto's, Logo's op t-shirts, sweat shirts, caps, kussens, tafelkleed.
voor alle inkjetprinters.
Korte samenvatting Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Pelikan T-Shirt Transfer Paper
Lange samenvatting Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Pelikan T-Shirt Transfer Paper papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Pelikan T-Shirt Transfer Paper
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
10