X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Peach
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Combi Pack E055 Colour
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PEA10019
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Peach: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:33:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5184
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Peach Combi Pack E055 Colour:
De korte redactionele beschrijving van Peach Combi Pack E055 Colour
Inktcartridge Combi Pack E055 Epson T0551/T0554 kleur

Marketingtekst Peach Combi Pack E055 Colour

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Peach Combi Pack E055 Colour.
Inhoud Combi Pack E055, 1x inktcartridge zwart 8ml, 1x inktcartridge cyan 8ml, 1x inktcartridge 8ml en 1x inktcartridge geel 8ml. Epson Stylus Photo RX420 en RX425. Gewicht 20.5 g, 1 stuk
Korte samenvatting Peach Combi Pack E055 Colour:
Deze korte samenvatting van de Peach Combi Pack E055 Colour-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Peach Combi Pack E055 Colour, 8 ml
Lange samenvatting Peach Combi Pack E055 Colour:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Peach Combi Pack E055 Colour, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Peach Combi Pack E055 Colour. Volume printcartridge (metrisch): 8 ml
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Cartridgegewicht
20.5 g
Kenmerken
Volume printcartridge (metrisch)
8 ml
Kleur
Yes