X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Packard Bell
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
iMedia
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iMedia 9205 Intel Pentium D 920
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PB34240086
Categorie :
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Packard Bell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:51:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10895
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC:
De korte redactionele beschrijving van Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC
iMedia 9205, Microsoft® Windows® XP Home Edition, Intel® Pentium® D Processor 920 DUAL CORE, DVD+-RW double layer, 250 GB SATA, 1024 MB DDR2, ATI® RADEON™ X600 PCI-Express + TV-out (composiet) + DVI
Korte samenvatting Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC:
Deze korte samenvatting van de Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Packard Bell iMedia iMedia 9205 Intel Pentium D 920, Intel® Pentium® D, Socket T (LGA 775), L2, 64-bit, B1, FSB
Lange samenvatting Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 2.8GHz 920 Toren PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920, iMedia. Processorfamilie: Intel® Pentium® D, Processor socket: Socket T (LGA 775), Processor cache type: L2. Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Harde schijf-interface: SATA. Discreet grafische adapter model: AMD Radeon X600. Inclusief besturingssysteem: Windows XP Home Edition
Packard Bell iMedia 9205 Intel Pentium D 920 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.