X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Packard Bell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P852010705+17TFT
Categorie :
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Packard Bell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:18:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10458
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC:
De korte redactionele beschrijving van Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC
IXTREME LIGHT 5630 P2.6 120GB512MBDVD+-RW+17TFT NL (P4)
Korte samenvatting Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC:
Deze korte samenvatting van de Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT, 2,6 GHz, Intel Pentium 4, 400 MHz, 0,5 GB, 120 GB, 7200 RPM
Lange samenvatting Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT 2.6GHz PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT. Frequentie van processor: 2,6 GHz, Processorfamilie: Intel Pentium 4, Front-side bus processor: 400 MHz. Intern geheugen: 0,5 GB. Totale opslagcapaciteit: 120 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Maximaal geheugen grafische adapter: 0,128 GB. Modemsnelheid: 56 Kbit/s
Packard Bell IXTREME LIGHT 5630 P2.6+17TFT Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.