X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Packard Bell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compasseo 610 Europa 1 GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C046200000
Categorie :
Met een GPS ontvanger weet u altijd en overal waar u bent en zult u nooit meer verdwalen dankzij het slimme Amerikaanse satellietsysteem waarvan dit apparaat de signalen kan ontvangen. Met de meeste GPS ontvangers is het mogelijk uw positie op een kaart te laten weergeven en velen kunnen u zelfs de weg wijzen, het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw bestemming opgeven!
navigators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Packard Bell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 01:00:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9342
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB:
De korte redactionele beschrijving van Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB
Compasseo 610 Europa 1 GB
Korte samenvatting Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB:
Deze korte samenvatting van de Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB, LCD, 320 x 240 Pixels, Zwart, Lithium-Ion (Li-Ion), SiRF StarIII LP, USB 1.1
Lange samenvatting Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB. Beeldscherm: LCD, Resolutie: 320 x 240 Pixels. Kleur van het product: Zwart. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion). GPS ontvanger: SiRF StarIII LP, Interface: USB 1.1
Packard Bell Compasseo 610 Europa 1 GB Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.