X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C9300/C9500 Transfer Belt
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
41946003
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5031713924166 show
Categorie :
Component in printers used to transfer colour onto paper.
printer belts
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 apr 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 19 okt 2015 10:47:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 98791
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-04-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI C9300/C9500 Transfer Belt:
De korte redactionele beschrijving van OKI C9300/C9500 Transfer Belt
C9300/C9500 Transfer Belt

Marketingtekst OKI C9300/C9500 Transfer Belt

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI C9300/C9500 Transfer Belt.
Key features:
- Designed specifically for use with Oki's Colour Printers
- Configuration assists high-speed, single pass printing
- Up to 80 000 pages A4 (long edge feed) at 3 pages per job
Korte samenvatting OKI C9300/C9500 Transfer Belt:
Deze korte samenvatting van de OKI C9300/C9500 Transfer Belt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI C9300/C9500 Transfer Belt
Lange samenvatting OKI C9300/C9500 Transfer Belt:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI C9300/C9500 Transfer Belt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI C9300/C9500 Transfer Belt
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs