X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cyan Image Drum C71/73/75 EP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33OKIC71CYAN
Categorie :
Laserprinters en kopieerapparaten maken niet alleen gebruik van toner (inktpoeder) tijdens het printen, maar ook van een drum (te vergelijken met de printkop van een inkjet printer). De drum zorgt ervoor dat de toner op de goede plaats op het papier komt, waarna het hele papier wordt verhit zodat de toner vast komt te zitten. Drums gaan vrij lang mee, maar op een gegeven moment zijn ze versleten en dienen ze vervangen te worden.
printer drums
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:46:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8370
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum:
De korte redactionele beschrijving van OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum
Image Drum C71/73/75 EP blauw

Marketingtekst OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum.
Oki adviseert het gebruik van uitsluitend originele Oki verbruiksmaterialen. Alternatieve verbruiksmaterialen kunnen de prestaties van uw printer nadelig beïnvloeden en bij gebruik ervan vervalt het recht op garantie. Perfect afgestemd op gebruik in de Oki machine en hoogwaardige productie zorgen de originele Oki verbruiksmaterialen voor de beste prestaties, gebruiksduur en rendement.
Korte samenvatting OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum:
Deze korte samenvatting van de OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP, 23000 pagina's, Laser
Lange samenvatting OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP 23000pagina's drum, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI Cyan Image Drum C71/73/75 EP. Paginaopbrengst: 23000 pagina's, Printtechnologie: Laser
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
23000 pagina's
Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser