X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Standard M-B-105 Super A3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
09624013
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 feb 2017 02:08:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11452
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Korte samenvatting OKI Standard M-B-105 Super A3 A3 (297×420 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de OKI Standard M-B-105 Super A3 A3 (297×420 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI Standard M-B-105 Super A3, A3 (297×420 mm), Mat, Wit, 105 gsm
Lange samenvatting OKI Standard M-B-105 Super A3 A3 (297×420 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI Standard M-B-105 Super A3 A3 (297×420 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI Standard M-B-105 Super A3. Papier afmeting: A3 (297×420 mm), Mediafinish: Mat, Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Papier afmeting*
The size of the paper e.g. A4, A3.
A3 (297×420 mm)
Mediafinish*
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Kenmerken
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
105 gsm g/m²
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
500 vel
Pakken per doos
2