X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2 B8300, Hole Punch Units
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
09004015
Categorie :
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:54:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8415
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam OKI 2 B8300, Hole Punch Units:
De korte redactionele beschrijving van OKI 2 B8300, Hole Punch Units
2 B8300, Hole Punch Units

Marketingtekst OKI 2 B8300, Hole Punch Units

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI 2 B8300, Hole Punch Units.
Increase staff productivity by having the printer hole-punch the documents for you. Choose from three punch units to suit your needs.
Korte samenvatting OKI 2 B8300, Hole Punch Units:
Deze korte samenvatting van de OKI 2 B8300, Hole Punch Units-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OKI 2 B8300, Hole Punch Units, A4
Lange samenvatting OKI 2 B8300, Hole Punch Units:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI 2 B8300, Hole Punch Units, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
OKI 2 B8300, Hole Punch Units. Afmetingen papier: A4
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Afmetingen papier
A4